marți, 25 noiembrie 2008

Club 27 Poienari





Club 27 este un club micut din Poienari la 30 de km de Bucuresti... Cu toate ca este un club dintr-un satulet arata superb si sonorizarea p cinste. Foarte important ca atractie este dj-ul Nea' Gigi care are 50 de ani si mixeaza fara casti. Asta insemna ca se poate sa fi dj chiar daca ai o varsta mai inaintata. super show super petrecere ca de obicei.

9 comentarii:

Anonim spunea...

ne-a facut mare placere sa va avem invitati si sunteti de departe cea mai frumoasa combinatie intre dj,prieteni si tovarasi de petrecere...numai succes pt viitor

Anonim spunea...

Ne mandrim cu Taica (Nea Gigi) ...e unic ;) Mixeaza... super si... stie ce sa puna, pacat ca multa lume nu prea stie muzica... eu unul... de la el am invatat multe, si el mi-a bagat in cap muzica pe care o ascult acum... m-a facut sa imi placa ! Respect :)

Anonim spunea...

eeee... stim sa ne distram :> , Respect Nea Gigi!!! app daca vrei un blog kalumea intra pe vreaublog.eu ... si iti facem o reducere daca mai vi in club 27 ;)

Anonim spunea...

Ne mandrim cu Nea Gigi este un super dj mie imi place foarte mult cum mixeaza ,imi mai place si incaperea este super.... merita sa vedeti si voi ...

Chrys spunea...

din prima seara cand am intrat in CLUB 27 am vazut f multa lume si f multi tineri din alte zone, dj gigi chiar si la varsta pe care o are știe sa bage muzica frumoasa si sa mixeze super , in club 27 am auzit adevarata muzica si m-a facut sa imi placa , pacat k multa lume nu stie ce este muzica ....despre felul cum este aranjata nu am cuvinte , foarte multe lasere si lumini {bv'o Adi tine`o tot asa ;) } si f multi watti , CLUB 27 cel mai tare. Succes in continuare !!!

Anonim spunea...

La fel k Bogdan ne mandrim cu TAICA..nu cred k mai e cineva k el:-?si super melodii pe care le baga mie unu imi plac;);)..cat despre seara cu GEO DA SILVA...super show a fost\:d/\:d/..asa k tinetio tot asa si cat mai multe petrecerii sa se tina in CLUB 27 POENARI..bafta in continuare;);)

Anonim spunea...

deci ce sa mai spun despre Nea Gigi, si CLUB 27?ca este un dj de marca extrem de priceput,de treaba si care nu cred ca are egal prin preajma.Iar Club 27 este o discotek unde se asculta muzik de calitate,cele mai noi mixuri si unde toti indiferent de varsta (kiar samb 22 noiembrie am avut surpriza sa vad destule cupluri casatorite petrecand la maxxx)au parte de muzik si genurile preferate.Deci pt Nea Gigi(cel mai tare Dj)impreuna cu fiul sau Andrei mult noroc,succes si cat mai multe mixuri pline de distractie ca si pana acum.GOD SAVE CLUB 27&DJ's

Anonim spunea...

da....Club 27...Club micutz dar cu oameni mari....al doilea show al lui Geo in acest clubb...mai il asteptam pe la noi pe la club si cu Dj Flipper...car melodia "Like the flipper" e bestiala....Bafta in continuare !!!!!

Anonim spunea...

Ce pot sa spun....club 27 e un club pe cinste...mie imi face ff mare placere sa petrec acolo cu prietenii mei...frecventez clubul acesta de mic copil...si nu cred k m-as plictisi vreodata...Nea Gigi iti urez numai bine....sa ne traiesti.Monica.Numai bine!

free counters